Sangreen

Vjerujemo da dobar posao nije orijentiran isključivo na zaradu već na doprinos stvaranju boljeg i zdravijeg svijeta u kojem živimo.

To je temelj na kojem gradimo svoje poslovanje.

Kupovina dodataka prehrani ostavlja nas često zbunjene i s osjećajem da nemamo dovoljno informacija o sastavu, djelovanju i kvaliteti proizvoda. Kada smo 2010. g započeli istraživati tržište dodataka prehrani utvrdili smo da gotovo svi biljni dodaci prehrani u kapsulama sadrže sintetičke konzervanse, punila i aditive koji olakšavaju i pojeftinjuju proizvodni proces kapsuliranja, ali uglavnom imaju štetno djelovanje na zdravlje.

Kada čitamo podatke na naljepnici da bismo razumjeli što stvarno proizvod sadrži, pitamo se što su to npr. borna kiselina, magnezijev stearat, nikal sulfat, titanijev dioksid, maltodekstrin i bakreni oksid? 

Pa ... Borna kiselina je aktivni sastojak u sredstvu za ubijanje žohara, magnezij stearat s vremenom može blokirati apsorpciju hranjivih tvari u tijelo. Naime, s vremenom se stvara ‘biofilm’ u crijevima koji može izazvati probavne smetnje. Iako u svom imenu ima riječ magnezij, ovaj spoj nije izvor hranjivog magnezija, nikal sulfat može izazvati alergijske reakcije, titanijev dioksid je klasificiran kao mogući kancerogen za ljude, maltodekstrin je u većini slučajeva dobiven iz GMO kukuruza, a bakreni oksid je fungicid. 

Ako svakodnevno uzimate neki dodatak prehrani sigurno želite da sadrži samo prirodne i neškodljive sastojke visoke kvalitete i provjerenog djelovanja.

Ponukani osobnim zdravstvenim problemima i željom za proizvodima visoke kvalitete, postavili smo cilj da na hrvatsko tržište plasiramo dodatke prehrani koji zadovoljavaju sljedeće uvjete:

  • sadrže samo 100% prirodnu aktivnu supstancu, standardizirani biljni ekstrakt bez aditiva, punila, konzervansa, GMO-a i alergena
  • imaju djelovanje potkrijepljeno brojnim znanstvenim radovima i potvrđeno kliničkim studijama
  • proizvođač posjeduje certifikat za sigurnost hrane (HACCP) koji garantira da proizvodi ne predstavljaju rizik zbog neodgovarajuće sigurnosti, kvalitete ili djelotvornosti
  • standardizirana formulacija proizvoda s kontrolom kvalitete u svakoj fazi proizvodnje kako bi se osiguralo da naši proizvodi imaju istu kvalitetu i djelotvornost u svakoj proizvodenoj seriji

Na tim smo osnovama razvili trgovačku marku SANGREEN koja je postala prepoznatljiva i cijenjena kako od brojnih kupaca tako i od liječnika i ljekarnika.

Naša je misija biti vodeća tvrtka 100% prirodnih dodatak prehrani, koji će svojom visokom kvalitetom i djelotvornošću biti podrška svima koji vode brigu o svojem zdravlju.

"Neka vaša hrana bude vaš lijek i neka vaš lijek bude vaša hrana"

Hipokrat