Ekskluzivni distributerski ugovori

U izboru poslovnih partnera i dobavljača osnovni nam je kriterij iznimna kvaliteta, kliničkim studijama potvrđena djelotvornost i međunarodno priznatim certifikatima dokazana sigurnost i standardiziranost proizvoda.

Na osnovu naših izvrsnih prodajnih rezultata u Hrvatskoj potpisali smo 2015.g ekskluzivni distributorski ugovor za, u svijetu najprodavaniji 100% prirodni kompleks kurkumina i eteričnog ulja kurkume, kurkumin BCM-95, Natural Fitoflex i Elagin Forte za Hrvatsku, Sloveniju i Srbiju, sa tvrtkom Arjuna Natural Extracts Ltd.

Arjuna Natural Extracts Ltd. je vodeći indijski proizvođač i izvoznik standardiziranih botaničkih ekstrakata za farmaceutsku i industriju dodataka prehrani. Tvrtka je osnovana 1989. godine, posluje s kupcima u oko 40 zemalja i ima blizu 50 međunarodnih patenata, od kojih je većina komercijalizirana na globalnoj razini. Tvrtka ima istraživanje i razvoj vezan uz međunarodna sveučilišta iz Australije, SAD-a i Japana.

Vrlo napredna jedinica za istraživanje i razvoj u Arjuni je kompletna istraživačka ustanova za fitokemiju, farmakokinetiku, formulaciju, razvoj i pretkliničke studije. Arjunin je vrhunski laboratorij odobren za in-house istraživanja od strane Ministarstva znanosti i tehnologije vlade Indije.

Laboratorijska postrojenja opremljena su s mnogim suvremenim instrumentima i opremom kao što je GC-MS za provjeru prisutnosti pesticida. Glavno prostrojenje GC precizno analizira tragove zaostalih otapala kako bi se zadovoljile stroge specifikacije. Arjuna koristi induktivno spregnutu plazma spektrometriju (ICP-MS) otkad je uvedena komercijalno. Osoblje laboratorija i znanstvenici osposobljeni su za korištenje ove opreme i mogu otkriti tragove bilo kojeg metala. Arjuna koristi i drugu sofisticiranu opremu za testiranje kao što je HPTLC (Camag, Swiss) za potpunu analizu složene molekule. Arjunin proizvodni procesi i proizvodi zadovoljavaju propise vezane uz tržišta širom svijeta.

Arjuna je u potpunosti opremljen kako bi se zadovoljili izazovi novih strogih standarda koje je EU postavila izmjenama "Uredbe o onečišćivačima" EC / 1881/2006 s obzirom na PAH.

Arjuna ima ukupno 37.200 m2 proizvodnih površina, a četiri proizvodna postrojenja za biljne ekstrakte ispunjavaju sve međunarodne standarde. Arjuna je certificirana prema standardu  ISO 22000 (HACCP) i GMP (dobra proizvođačka praksa) za hranu koju je odredila Codex Alimentarius komisija.

Video prezentacija tvrtke Arjuna Natural Extracts: http://www.arjunanatural.com/about.html