Vjerujemo da dobar posao nije orijentiran isključivo na zaradu već na doprinos stvaranju boljeg i zdravijeg svijeta u kojem živimo.

To je temelj na kojem gradimo svoje poslovanje.

Kada odlučite uzimati dodatak prehrani, želite vjerovati da nije samo siguran i učinkovit, već da je izrađen s najvećom pažnjom i preciznošću. Ali vjerovati nije isto što i znati, stoga smo stvorili SANGREEN robnu marku. SANGREEN robna marka potvrda je da su sastojci laboratorijski testirani, pomno proučavani i dokazani višegodišnjim istraživanjem i inovacijama. 

SANGREEN PROIZVODE ODLIKUJU:

  • ZNANASTVENI RADOVI I KLINIČKE STUDIJE

Pri odabiru sastojaka Sangreen proizvoda rukovodimo se rezultaitima znanstvenih radova i kliničkih studija, jer želimo da naš proizvod ima dokazano djelovanje. Najpouzdaniji dokazi dolaze u obliku dobro kontroliranih ljudskih kliničkih ispitivanja koje su objavljena u recenziranim znanstvenim časopisima. Ovo je standard kojem težimo kada razmatramo koje sastojke treba uključiti u naše proizvode. Međutim, također poštujemo povijesne podatke tisuća godina tradicionalne upotrebe.

  • SIROVINE IZ POUZDANIH IZVORA

Jednako je važno koji sastojak i u kojoj formi odabrati. Mogu postojati velike varijacije u dva sastojak a oba se zovu kurkumin. Kod Sangreen proizvoda držimo se standarda kakvoće sirovina koja se rijetko vidi u industrijji dodataka prehrani a započinje postavljanjem pravih pitanja.

Na primjer, pri procjeni sirovine većina tvrtki postavlja pitanje: Koliko košta? Mi pitamo: Da li je sastojak korišten u kliničkim ispitivanjima? Je li bioraspoloživ ? Je li testiran za sigurnost?  Je li proizveden u kontroliranom pogonu? Jednostavno rečeno, ne donosimo odluku po cijeni nego po kvaliteti.

  • OPTIMALNO DOZIRANJE 

Naravno, čak i ako ste odabrali sastojke koji se temelje na dokazima i dali ih u nadređenom obliku, formula neće funkcionirati ako su doze premale. Zato Sangreen proizvodi uvijek uključuju optimalnu dozu svakog sastojka, na temelju utvrđenog istraživanja. Ovaj pristup je ono što izdvaja dobre dodatke od najboljih.

Kupovina dodataka prehrani ostavlja nas često zbunjene i s osjećajem da nemamo dovoljno informacija o sastavu, djelovanju i kvaliteti proizvoda. Kada smo 2010. g započeli istraživati tržište dodataka prehrani utvrdili smo da gotovo svi biljni dodaci prehrani u kapsulama sadrže sintetičke konzervanse, punila i aditive koji olakšavaju i pojeftinjuju proizvodni proces kapsuliranja, ali uglavnom imaju štetno djelovanje na zdravlje.

Kada čitamo podatke na naljepnici da bismo razumjeli što stvarno proizvod sadrži, pitamo se što su to npr. borna kiselina, magnezijev stearat, nikal sulfat, titanijev dioksid, maltodekstrin i bakreni oksid? 

Pa ... Borna kiselina je aktivni sastojak u sredstvu za ubijanje žohara, magnezij stearat s vremenom može blokirati apsorpciju hranjivih tvari u tijelo. Naime, s vremenom se stvara ‘biofilm’ u crijevima koji može izazvati probavne smetnje. Iako u svom imenu ima riječ magnezij, ovaj spoj nije izvor hranjivog magnezija. Nikal sulfat može izazvati alergijske reakcije, titanijev dioksid je klasificiran kao mogući kancerogen za ljude, maltodekstrin je u većini slučajeva dobiven iz GMO kukuruza, a bakreni oksid je fungicid. 

Ako svakodnevno uzimate neki dodatak prehrani sigurno želite da sadrži samo prirodne i neškodljive sastojke visoke kvalitete i provjerenog djelovanja. 

Ponukani osobnim zdravstvenim problemima i željom za proizvodima visoke kvalitete, postavili smo cilj da na hrvatsko tržište plasiramo dodatke prehrani koji zadovoljavaju sljedeće uvjete:

  • biljni dodaci prehrani sadrže samo 100% prirodnu aktivnu supstancu, standardizirani biljni ekstrakt bez aditiva, punila, konzervansa, GMO-a i alergena
  • imaju djelovanje potkrijepljeno brojnim znanstvenim radovima i potvrđeno kliničkim studijama
  • naši liposomalni vitamini i minerali nisu sintetički i sadrže samo prirodna neškodljiva punila
  • proizvođač posjeduje certifikat za sigurnost hrane (HACCP) koji garantira da proizvodi ne predstavljaju rizik zbog neodgovarajuće sigurnosti, kvalitete ili djelotvornosti
  • standardizirana formulacija proizvoda s kontrolom kvalitete u svakoj fazi proizvodnje kako bi se osiguralo da naši proizvodi imaju istu kvalitetu i djelotvornost u svakoj proizvodenoj seriji

Na tim smo osnovama razvili trgovačku marku SANGREEN koja je postala prepoznatljiva i cijenjena kako od brojnih kupaca tako i od liječnika i ljekarnika.

Naša je misija biti vodeća tvrtka 100% prirodnih dodatak prehrani, koji će svojom visokom kvalitetom i djelotvornošću biti podrška svima koji vode brigu o svojem zdravlju.

"Neka vaša hrana bude vaš lijek i neka vaš lijek bude vaša hrana"

Hipokrat

  O nama - Sve