Pasji trn za zube i desni Objavljeno: 05. 04. 2017 - 12:38

Dr. Oz preporučuje pasji trn za zdrave desni i bijele zube!

Jeste li znali da sa uljem bobica pasjeg trna možete izbijeliti zube i poboljšati zdravlje zubnog mesa? Ulje bobica pasjeg trna je već tisućama godina poznato po svojim ljekovitim učincima. Nova istraživanja su utvrdila da pomaže u mršavljenju i održavanju vitke linije, djeljuje na smirivanje upalnih procesa na koži, usporava proces starenja kože. Ulje sadrži 106 nutrijenata i bioaktivnih supstanci sinergija kojih čine ovo ulje vašim nezaobilaznim saveznikom u održavanju zdravlja i ljepote i mladalačkog izgleda.

U svojoj emisiji u segmentu pod nazivom „Prirodno izbjeljivanje zubi“ dr. Oz je objasnio da zubi postaju žuti uglavnom zbog duhana, kave, vina i karijesa uzrokovanog bakterijama iz slatke i škrobom bogate hrane.

On je naveo da namirnice kao ulje pasjeg trna bogate vitaminima A, E i C i antioksidansima, djeluju na izbjeljivanje zubi! Ulje obiljuje vitaminima i lipidima koji imaju anti-mikrobni učinak, što je dobro za zdrave kosti i zubno tkivo i cijeljenje oštećenja zubi i zubnog mesa.

Dr. Oz je u emisijama često govorio o ukupnim ljekovitim učincima ulja bobica pasjeg trna kao dodatka prehrani. U nedavnom dentalnom makeoveru uvodi ga kao ključni element. Makeover je proveden od strane dr. Gerry Curatola, stručnjaka za  oralno zdravlje i wellness i izvanredniog  profesora na Sveučilištu New York College of Dentistry. Dr. Curatola objašnjava da je  omega 3  u ulju djeluju protuupalno a omega 7 obnavljaju sluznicu u ustima od koje desni imaju izravne koristi. A svi znamo da zdravlje zubi počinje s zdravim desnima! On preporučuje nanošenje  ulja izravno na desni što dovodi do smanjenja kamenca i bolesti desni.

Pasji trn za zube i desniOmega 7 pospješuje izlučivanje sline što pomaže u probavi i poboljšava čišćenje zuba.

Kad su u pitanju zdravi zube i desni, ukupno oralno zdravlje, priroda ima odgovor u Ulje bobica pasjeg trna.

PODIJELITE OVO
  O proizvodima - Sve