Ulje pasjeg trna za mršavljenje Objavljeno: 05. 04. 2017 - 12:14

Dr. Oz preporučuje ulje bobica pasjeg trna kao jedan od najboljih dodataka prehrani za mršavljenje, zbog njegovih čudesnih sposobnosti da pomogne u rješavanju pitanja vezanih uz težinu.

U segmentu  pod nazivom:  Pasji trn - čarobna bobica , istaknuta je studija učinjena na miševima kojom se  pokazuju sposobnosti ulja pasjeg trna u sprječavanju  debljanja i održavanju  vitke linije.
 

Dr. Oz
Dva miša na istom planu prehrane. Jedan je prije obroka dobivao ulje bobica psjeg trna.


U studiji su predstavljena dva miša koji su bili na istom planu prehrane. Jedan je dobivao ulje bobica pasjeg trna prije obroka drugi nije. Rezultati su više nego očiti na gornjoj fotografiji! Na osnovu te studije dr.Oz objašnjava kako ulje bobica psjeg trna pomaže u održavanju vitke linije i izbjegavanju pohranjivanja masnoće.

Naime, ulje bobica pasjeg trna sadži veoma visok postotak ( 30% - 35%) u biljkama rijetke omega 7 masne kiseline. Između ostalih mnogobrojnih povoljnih učinaka na ljudski organizam omega 7 masna kiselina u sinergiji s ostalih 105 nutrijenata i bioaktivnih supstanci koje se nalaze u ulju bobica pasjeg trna signalizira tijelu da ne koristi višak kalorija iz oboka za stvaranje i nakupljanje masnih stanica te pomaže u stvaranju enzima koji sagorijevju masnoću. Jedna studija na miševima pokazuje da unos omega 7 smanjuje apetiti jer povisuje razinu hormona cholecystokinin (CCK), koji promovira osjećaj sitosti.

To su razlozi iz kojih Dr. Oz  američiki autoritet za zdravlje i prehranu preporučuje ulje bobica psjeg trna kao jedan od najboljih dodataka prehrani za mršavljenje.

NAPOMENA:

* Ovaj sadržaj nema namjeru dijagnosticiranja ili liječenja bolest već prenosi informacije obajavljene u prestižnim znanstvenim publikacijama i časopisima i služi isključivo u informativne svrhe. Sastojci proizvoda i sam proizvod nema od strane EFSA odobrene zdravstvene tvrdnje . Ništa od napisanog ne predstavlja niti se treba shvatiti kao zdravstveni savjet.

NAČIN PRIMJENE:

  • Uzeti jednu čajnu žlicu 2 puta dnevno 15 do 20 minuta prije jela.
  • Može se kontinuirano uzimati 6 mjeseci. Nakon toga naporaviti pauzu od 2 mjeseca pa ponovno uzimati 6 mjeseci.

REFERENCE:

  1. Appetite. 2013 Jun;65:1-7. doi: 10.1016/j.appet.2013.01.009. Epub 2013 Jan 30.
  2. “Fat and Slimy” 7.30 Report, Australian Broadcasting Commission November 1995

Bin Wang, Lan Lin, Qing Ni and Cheng lian Su.  Hippophae rhamnoides Linn. for treatment of diabetes mellitus: A review.

http://www.doctoroz.com/videos/new-miracle-berry-pt-1

Video 2:40 .....„The tiny mouse was given sea buckthorn oil. Every day“ - „Manij je miš dobivao ulje psajeg trna svaki dan“

PODIJELITE OVO
  O proizvodima - Sve