Bol kod Artritisa Objavljeno: 05. 03. 2017 - 3:17

Prirodna i jednostavna terapija koja koristi statički elektricitet za otklanjanje boli i otečanosti kod artritisa, a možete ju jednostavno primjeniti kod kuće. Sve što vam treba je PVC cijev.

Neobična je misao da vam plastična cijev može pomoći u otklanjanju boli i natečenosti , no ukratko radi se o sljedećem. Ova prirodna terapija za bol kod artritisa koristi statički elektricitet koji neutralizira pretjerano kisela tkiva u tijelu i tako smanjuje  ili eliminirati simptome boli i otečenosti.

Stanice u našim tijelima imaju i pozitivan i negativan naboj , te neuravnoteženost u tih naboja može dovesti do zdravstvenih problema. Na primjer, tkiva koja imaju uglavnom pozitivan naboj pretjerano su kisela, a simptomi prevelike - kiselosti su toplina, bol i upala svi uobičajeni simptomi artritisa.

Upravo vam iz tog razloga ispravna prehrana može pomoći u otklanjanju kiselosti tkiva preporučujemo da pogledajte članak o alkalnoj prehrani koja nije samo za oboljele od karcinoma već za sve koji žele smanjiti kiselost organizma kako bi olakšali simptome raznih kroničnih bolesti:  http://sangreen.eu/55-prehrana-oboljelih-od-raka-osnove-alkalne-dijete.html

No, vratimo se na PVC cijev. Plastika se koristi za stvaranje negativnog naboja koji se može primijeniti na području gdje se osjećate bol ili neugodu. Samo slijedite ove jednostavne korake:

  1. Uzmite plastičnu cijev dužine između 30 i 60 cm promjera oko 3 -4 cm te ju trljajte po tkanini od poliesera  poput npr. umjetnog krzna. To stvara električni naboj.
  2. Držite cijev oko pola centimetra do centimetra iznad kože i prelazite naprijed natrag duž bolnog područja.
  3. Nakon tri ili četiri prijelaza, napunite cijev elektricitetom ponovnim trljanjem po tkanini.

Ponavljajte postupak dok ne osjetite olakšanje.

Jednostavno, ne košta gotovo ništa a djeluje.

PODIJELITE OVO
  Zanimljivosti - Sve